Máy xúc lật LiuGong tiếp tục tăng trưởng ở thị trường châu Âu

Máy xúc lật LiuGong tiếp tục tăng trưởng ở thị trường châu Âu

Trường
27, June, 2019

Máy xúc lật LiuGong luôn ưu tiên phát triển thị trường nước ngoài như một phần trong tầm nhìn và chiến lược toàn cầu của mình. Mặc dù ngành công nghiệp thiết bị xây dựng toàn cầu đã trải qua một thời gian dài trong vài năm qua.

may-xuc-lat-liugong

Máy xúc lật LiuGong liên tục tập trung vào không chỉ các thị trường mới nổi, mà cả các thị trường châu Âu, nơi có kế hoạch tiếp tục mở rộng cả các kênh phân phối và cung cấp sản phẩm.

Máy xúc lật LiuGong luôn giữ vị trí hàng đầu trong xuất khẩu

Bất chấp sự suy thoái của ngành, máy xúc lật LiuGong vẫn giữ vị trí hàng đầu trong xuất khẩu và tiếp thị và sản xuất ở nước ngoài. Trong năm 2015, khối lượng xuất khẩu của máy xúc lật, máy xúc, máy xúc và máy xúc lật LiuGong đứng đầu ngành, trong khi máy xúc lật và máy xúc lật đứng số một.

Xem thêm bài viết Những điều bạn nên biết trước khi quyết định đầu tư máy xúc lật

may-xuc-lat-liugong

Thành tựu này dựa trên việc hãng máy xúc lật LiuGong thiết lập các hệ thống hỗ trợ và đại lý mạnh trước khi vào bất kỳ thị trường nào. Kể từ khi mua lại nhà sản xuất thiết bị xây dựng Ba Lan, Nethersta, vào năm 2012, LiuGong đã có được mạng lưới tiếp thị toàn cầu bao gồm 100 quốc gia và khu vực, cùng với các dây chuyền sản xuất của công ty. Những nỗ lực của máy xúc lật LiuGong, trong việc xây dựng các kênh phân phối, chẳng hạn như những gì có được nhờ việc mua lại này, đã được đền đáp: năm ngoái, doanh nghiệp ở nước ngoài chiếm hơn 30% tổng doanh thu của công ty.

Ảnh hưởng toàn cầu ngày càng tăng này đã dẫn đến việc các máy LiuGong được sử dụng trong nhiều dự án đáng chú ý trên khắp thế giới, đặc biệt là ở châu Âu, nơi nó tiếp tục phát triển dấu ấn phân phối.

may-xuc-lat-liugong

Máy xúc lật LiuGong tại Anh quốc

Tại Anh, máy xúc lật LiuGong đã tạo ra một ảnh hưởng mạnh mẽ trong việc phá hủy, tổng hợp và các lĩnh vực cho thuê nhà máy, ví dụ như thông qua mối quan hệ với đại lý CPMS của Anh, kết quả là LiuGong kết thúc quý đầu tiên của năm 2016 với kết quả ấn tượng - LiuGong Europe là dự báo sẽ cung cấp hơn 250 machinesto Vương quốc Anh trong năm nay. Thành công của mối quan hệ này đã mang lại lợi ích chung và có nghĩa là CPMS sẽ mở hai chi nhánh mới vào năm 2016, cả hai sẽ cho phép LiuGong phát triển cơ sở khách hàng của mình và mở rộng dịch vụ tiếp cận và hậu mãi tại Vương quốc Anh.

Một số dự án đáng chú ý trong khu vực bao gồm máy đào Liu -ong E-series thế hệ mới, 936E và trình thu thập dữ liệu TD-15R tham gia xây dựng đường thành phố Aberdeen ở Scotland. Các máy 922E và 925E cũng sẽ tham gia dự án hạt nhân Hinkley Point ở phía tây nam nước Anh

Sau ba năm phát triển, máy xúc lật LiuGong cũng đã lan rộng khắp London, nơi các tiêu chuẩn khí thải nghiêm ngặt nhất có hiệu lực và đã giành được danh tiếng tốt từ khách hàng địa phương: Chúng tôi chủ yếu cung cấp dịch vụ phá dỡ cho khách hàng. Do môi trường làm việc đặc biệt, chúng tôi có các yêu cầu cứng nhắc về thiết bị. Chúng tôi đã mua các máy LiuGong 922LC, 925LC và 856III trước đây, tất cả đều đáp ứng đầy đủ các yêu cầu làm việc của chúng tôi. Cách đây không lâu, chúng tôi đã mua sáu máy đào E-series, không chỉ đáp ứng các yêu cầu về quy định khí thải mới nghiêm ngặt của London, mà còn cực kỳ ấn tượng liên quan đến sự thoải mái của taxi, do đó làm giảm sự mệt mỏi của người vận hành sau nhiều giờ sử dụng và cải thiện hiệu quả công việc chung. , Les cho biết Les Squibb, một trong những khách hàng của máy xúc lật LiuGong từ UKwho đã sở hữu 18 máy LiuGong.

may-xuc-lat-liugong

Máy xúc lật LiuGong phát triển tại Pháp

Tại Pháp, máy xúc lật LiuGong đã chỉ định đại lý đầu tiên của mình, Divitmat, vào tháng 10 năm ngoái, có trụ sở tại Rouen và bao gồm khu vực phía tây bắc của đất nước. Bây giờ, LiuGong đang hợp tác với Divimat để xây dựng nhận thức về thương hiệu và sản phẩm của mình trong việc phá dỡ và chôn lấp đô thị, trước hết là thông qua một sáng kiến ​​"triển lãm đường bộ" sẽ đi khắp đất nước và chứng minh sự phù hợp của máy đào E-series 922 mới, máy xúc lật 850H và máy ủi bãi rác Nethersta TD-15 để sử dụng trong các dự án đó.

Nhưng đó không chỉ là Tây Âu nơi máy xúc lật LiuGong đang xâm nhập. Tại Bulgaria, đại lý của LiuGong, Geo Trading, gần đây đã giao hai đơn vị đầu tiên của xe tải chở hàng mạnh mẽ LiuGong 50 tấn cùng với một máy khai thác mỏ Nethersta TD40 để làm việc ba ca tại mỏ Elliat-zad, là đồng và vàng lớn thứ hai của châu Âu của tôi

Máy xúc lật LiuGong tại Israel

Tại Israel, cảng biển Ashdod hiện đang được mở rộng quy mô như một phần của dự án trị giá 2 tỷ USD để xây dựng các tàu sinh mới và tăng sức chứa container tại khu cảng. Tại đây máy xúc lật LiuGong có bảy máy đào loạt 930E mới và ba máy xúc lật Hseries đã được ký hợp đồng xây dựng các bức tường phòng thủ biển quan trọng và hoàn thành các công trình nặng trên mặt đất như một phần của sự ra đời mới.

may-xuc-lat-liugong

Sau đó tại Istanbul, máy đào và máy xúc lật LiuGong đã được chỉ định để hoàn thành nền móng và đóng cửa trong giai đoạn cuối của cây cầu Á-Âu thứ ba sẽ nối châu Âu với châu Á - một dự án mang tính biểu tượng phù hợp để LiuGong tham gia tích cực khi tiếp tục xây dựng mối quan hệ giữa các hoạt động ở châu Âu và những hoạt động trở lại tại quê nhà của nó.

Tại bauma 2016 ở Munich, khách tham quan sẽ có thể thấy một loạt các sản phẩm LiuGong mới đang được giới thiệu, bao gồm: dòng E-Series bao gồm phạm vi hoạt động từ 3,5 tấn đến 50 tấn và có các thông số kỹ thuật phù hợp để đáp ứng nhu cầu của các thị trường khác nhau trên khắp châu Âu và máy đào 950 E, là máy cuối cùng hạng 4, 50 tấn đầu tiên của LiuGong trong khu vực.

LiuGong cam kết cung cấp cho khách hàng các thiết bị và dịch vụ máy móc xây dựng tuyệt vời. Để hoàn thành nhiệm vụ này, LiuGong sẽ phân tích sâu hơn khả năng thích ứng của các sản phẩm của mình trong bối cảnh khách hàng yêu cầu đa dạng, và phát triển các máy có cấu hình đặc biệt có thể đáp ứng tốt hơn nhu cầu của thị trường.

Máy xúc lật LiuGong mở rộng thêm tại Châu Âu

Để đạt được tầm nhìn toàn cầu, LiuGong sẽ tiếp tục thúc đẩy mở rộng châu Âu vào năm 2016 với các cuộc hẹn đại lý tại Bỉ, Tây Ban Nha và Ireland. Ngoài ra, LiuGong sẽ tối ưu hóa dịch vụ của mình cùng với các đại lý liên tục đầu tư vào đào tạo, công cụ và hỗ trợ các chương trình - giữ cho các kỹ thuật viên luôn cập nhật kiến ​​thức và khả năng kỹ thuật cần thiết để phục vụ các máy LiuGong mà khách hàng phụ thuộc. Với tất cả những điều này, không còn nghi ngờ gì nữa, LiuGongcan nhận ra một bước đột phá mới trong năm 2016, tự coi mình là một trong những bước đột phá mới các nhà sản xuất thiết bị xây dựng cạnh tranh trên khắp châu Âu và phần còn lại của thế giới.

Tham khảo thêm sản phẩm

máy xúc lật

Máy xúc lật mini

Bình luận (11)
binh-luan

Buckland Trả lời

Hi there, Our list contains over 6,500 high authority websites that accept guest posts, saving you hours spent outreaching. The list includes each site's SEO metrics and contact details, allowing you to contact them directly instead of paying overpriced agency fees. For more information, visit: https://bit.ly/3AlKDuo Kind Regards, Felicity

binh-luan

Jones Trả lời

My name’s Eric and I just found your site machin.vn. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

My name’s Eric and I just found your site machin.vn. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://boostleadgeneration.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website machin.vn to generate more leads. Here’s how: Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at machin.vn. Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://boostleadgeneration.com for a live demo now. And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way. If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Try Talk With Web Visitor and get more leads now. Eric PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them! Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

My name’s Eric and I just found your site machin.vn. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this… - Someone does a search and winds up at machin.vn. - They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…” - And then they hit the back button and check out the other search results instead. - Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it. - There they go. This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace. But you CAN fix that. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better! Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Strong stuff. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website machin.vn to generate more leads. Here’s how: Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at machin.vn. Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now. And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way. If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Try Talk With Web Visitor and get more leads now. Eric PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them! Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

My name’s Eric and I just found your site machin.vn. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this… - Someone does a search and winds up at machin.vn. - They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…” - And then they hit the back button and check out the other search results instead. - Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it. - There they go. This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace. But you CAN fix that. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works. Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better! Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. Strong stuff. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. You could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Jones Trả lời

My name’s Eric and I just found your site machin.vn. It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective. Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com for a live demo now. Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site. And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business. The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today! Eric PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them. Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling. You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting. CLICK HERE https://jumboleadmagnet.com to try Talk With Web Visitor now. If you'd like to unsubscribe click here http://jumboleadmagnet.com/unsubscribe.aspx?d=machin.vn

binh-luan

Kimick Trả lời

Good Morning I am reaching out to you from Chill Hempire, a leading online magazine covering trending topics ranging from health and wellness to beauty and fashion. Our editorial team would like to feature your business in our upcoming feature. Please let me know whether this is something of interest to you. I would appreciate a prompt response as we are working against an especially tight deadline. Thanks in advance. Barbara Chill Hempire Magazine 433 Plaza Real Suite 339 Suite 339, Boca Raton, FL 33432

Viết bình luận:
"